torsdag, februari 19

Vad gör jag för fel??


Varför blir inte mina muffins höga och vackra som Leilas? Är det någon som kan komma med några tips? Sen kan man trolla till det med lite frosting och lite strössel och höja standarden så gott det går. Använde faktiskt muffinsformar + att jag ställde dom i en muffinsform som hon gav som tips, men inte fungerade det inte. Sonen gjorde gröna fina.....Kram Anne

12 kommentarer:

hannas form sa...

TACK söta för din kommentar...så fiiina muffinsbilder...vet inte varför dom inte blir höga...är inte så bakkunnig..hm, dom ser iallafall jättefina ut!!

KRAM
Hanna

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Men du..de är väl visst fina. Det stod i mitt recept att om man ville tt de skulle bli höga kumde man sänka värmen lite. De ser riktigt goda ut..mina såg bättre ut än vad de smakade..*fniss*
Kram Lotta
P.s såg att du också ville ha rosa kit hos hus i vitt..det är jobbigt att blogga och se allt man vill ha hela tiden..suck.

Hem och Lycka sa...

Jag tycker de är jättefina! Men jag läste nånstans att det ska funka att när du ställt in dem några minuter i ugnen, öppna luckan och spruta in lite vatten med en blomspruta så ska de tydligen resa sig. Har inte hunnit testa än men kan ju vara värt ett försök!

kram

Sabina sa...

Jo, klart att du får länka.
Dina muffinsar ser jättefina ut!! Jag blir sugen att baka när jag ser såna fina, men jag kan inte göra så fin garnering.
Kram S.

www.missfixtrix.com sa...

Jag gråter för jag blir så grymt sugen på muffins... Höga spelar inte så jättestor roll om smaken är bra.

Jannicke sa...

Nam nam! Syntes dine muffins var kjempefristende!! Og nydelig pyntet!
Egentlig lettere å pynte når de er litt lave enn når de har høy topp på seg :o)
Takk for hilsen hos meg!!

Mitt og Mine sa...

I love muffins...aller mest å lage og pynte dem. Mine pleier å bli høye, men skeve - vet ikke hvorfor, men da pleier jeg faktisk å skjære av toppen for at det skal bli lettere å pynte... :)

Disse så kjempegode ut..nam nam!!!

Karna sa...

Der kan nok jeg ikke hjelpe deg, er en helt elendig baker....

Lysestakene kommer fra Skeidar, så de kan du nok få fatt i .....

God helg!

Helenas loggbok sa...

Tack snälla för din sunda kommentar hos mig! Jag blir lite ledsen och fundersam på de där anonyma besserwisserbrudarna som skriver hos mig. Vad vågar man skriva om i fortsättningen utan att få syrliga kommentarer? Jag filosoferar ju mest över lite olikheter jag upplever, men får väl passa mig för det. Jag har aldrig haft någon fundering över att skriva en blogg om politik eller ekonomi.Mitt stora intresse är inredning och om jag vill skriva lite om det så är det väl upp till mig. Man behöver ju inte läsa om man inte vill.
Hur som helst så har jag precis samma problem som du med mina muffins. Jag får inte ens till någon snygg "frosting" eller vad det heter!
Kram
Helena
Kram
Helena

Fröken Fräken sa...

Muffinsen i sig blir OK när jag bakar, men glasyren ser rent gräslig ut i mitt fall. Rinnig, tunn och som om någon doppat muffinsen i en konstigt färgad sås... MEN huvudsak att de är goda, och det tror jag säkert att dina är!!

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Hej! googlade på temuggar och hamnade här. Tycker de ser himla goda ut. Ett tips är att ställa smeten i kylen över natten.

Kram Jea

Livet i byn sa...

Dina muffins är jättefina som de är. Men om du vill ha den höga ska du sätta dina bakformar i en muffinsform. Finns billiga på Rusta. Då får de bra höjd. Ett annat knep är att fylla formarna till minst 3/4 med smet.

Lycka till!!

~Livet i byn