onsdag, februari 4

Pyssel, Pyssel

En tavla som jag inte är nöjd med, därav en liten liten glimt.
Skall göras om när tid finns....

Alla som känner mig vet vilken pysselmänniska jag är. Jag ger mig in med hull och hår frenetiskt och pysslar. Har svårt att säga nej men har blivit bättre på det. Vi kvinnor med alla krav på oss. Jag kan säga att min man har fått stå ut med mycket genom åren. Har han inte fått limma så har han fått hålla i tråden till smycken eller sågat och spikat. Senaste pysslet är tavlor med stjärnor som jag har hållt på med sen förra våren. Har sett att det är många som håller på med tavlorna och alla ser olika ut. Nu har det varit stillestånd ett tag, men jag får säkert nya krafter. Är verkligen sugen på att hitta på något nytt....Någon som har några ideér???
Ha det så gott. / Kram Anne
5 kommentarer:

Nettan sa...

Vadå inte nöjd med?? Hur fina som helst ju!!
Känner igen det där med att man involverar mannen i ala tokiga ideér!!Hihi! Det får dom ta!!
Snygg bruka byrå du har skaffat!!
Kram Nettan

Jenny sa...

Ja, tavlorna är ju jättefina:)

Kram Jenny

Jenny sa...

Dom är verkligen superfina!!
Kan heller inte förstå varför du inte är nöjd med just den tavlan. Har sett den i verkligheten och den är hur fin som helst.Men särskilt fin är den som hänger ovanför vår säng!!
Kramar
Jenny

Anonym sa...

Tavlorna är JÄTTE FINA, dom kan du vara riktigt nöjd med.

Kram annica

Fröken Fräken sa...

Gillade verkligen stuket på tavlorna, snyggt med bräder och så även "ramen" runt om! Tyckte att dina tavlor var snygga - skulle nog passa bra ihop med den fina byrån från Bruka. Men man kan ju tröttna och vilja ha omväxling!