fredag, februari 20

Fredag igen
PSSS...Korgen är större än vad den ser ut på bilden
Som sagt det känns som om det bara finns fredagar och måndagar. Sista dagen på vårat sportlov blev en lunch ute hela familjen och vidare till Sveriges största chokladtillverkare, Cloetta för att inhandla lite i butiken. Jag har aldrig varit där fast jag är uppvuxen i staden....Sen bar det av till Ikea trots protester av barnen. Inhandlade en korg till vämeljusen. Har ju sett på alla era bloggar vilken ordning ni har på dom som jag aldrig har haft. Lustigt att man alltid går ut därifrån med en stor påse med diverse saker. Nu bär det iväg till mataffären för veckohandling sen att grisa ner sig i soffan till....Självklart Let´s Dance. Bäst att vila upp sig för imorgon har vi en nattgäst......Ha det så gott / Kram Anne


8 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

For en herlig anretning til lysene...Skulle hatt litt mer ordning på mine lys også.
Ja er det ikke merkelig at man alltid kommer ut fra IKEA med en pose eller to - selv når man egentlig ikke skulle ha noe?
Ha en fin fredag - her er det også ukeshandel (mannen er ute nå..) og så venter sofaen! :)

Vitt och Blått sa...

Mmm, vad blev det för god choklad då? :) De där korgarna från IKEA har jag också, de är så fina! Har mina värmeljus i ett skåp, men de ligger faktiskt i en korg. Vill önska en trevlig helg! Jag har gått på sportlov i dag! Kram Ewa

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad roligt det skulle varit att se dig på Ikea..jag vann presentkort i julas och shoppade gratis..det är kul:-) Cloetta låter farligt..jag är en riktig godis gris.
Kram Lotta

Jenny sa...

Hej! Vilken fin korg, passar jättebra till värmeljusen:)

Åh, besök på Cloetta, det hade jag inte tackat nej till, gottegris som jag är:)

Ha en härlig helg,
kram Jennyh

Engelska Villan sa...

Hej Anne,
vilka snygga bilder på korgen! Trodde faktiskt att du lånat dem först! Verkligen proffsiga!
Du, hur gör du frosting??
Kram Anna

VITA NYANSER sa...

Vad fint det blev. Låter härligt med att inte ha något i fönstrena, att bero på gardiner, precis i min smak. Träpersienner är jättefint.
Kram L-L

In my house sa...

Sånt hör IKEA till - liksom!!!! massa som inte stod på listan saker, ska liksom bara med hem =)

- Sugen jag blev på IKEA köttbullar nu *grrr*


Kram josse

mitt skärgårdsliv sa...

Tack för titten på min blogg. Jo ut från ikea kommer man inte utan saker ;)Måste kika runt lite här, lägger dig på min blogglista så jag hittar hit igen :) Trevlig helg!