onsdag, februari 25

En vän av ordning?


Är ni som jag....Köper alla inredningstidningar som man kan tänka sig? Det är Lantliv, Hus och Hem, Allt i Hemmet, Plaza, Vackre Hjem m.m som bärs hem till mig varje månad. Vad gör jag med dom? Kan man fråga sig...Låter dom ligga typ 1-2 år sedan skänker jag dom till E som jobbar på ett Gymnasium i Mjölby till lektionsändamål......Pratade med min käraste C som skall börja bygga om sitt hus nu i mars och då kom det fram att hon har en sk "scrapbook" där hon har sparat allt som hon kan tänkas ha nytta av. Härligt, det skall jag göra...Visst har haft det i tanke i många år, men det finns ju aldrig tid. Så nu blir det att sätta sig med 2008, puuhh tur att jag har skänkt bort alla andra. Lugn E, det räcker och blir över till dig också. Sen får vi se hur långt jag kommer....Har så svårt att få ordning på alla mina papper i vanliga fall..../ Kram Anne

11 kommentarer:

Caroline sa...

Hallo raring! Du är ju för go, kämpa på!!! För egen del fastnade jag i något så tråkigt som räkningar och andra viktiga papper som man knappt vet var man ska göra av... Ingen riktig ordning på den fronten... Hhmm ..funderar mycket på köksgolv just nu och kanske jag ska övertala H om att en liten men rejäl diskbänk inte är helt fel! Nu ska jag dock ta en paus med en god kopp kaffe och en semla (köpt igår men den får duga)!!! Kram C

Anneli sa...

Hejsan.
Visst är det kul med inredningstidningar. Tyvärr hinner man ju inte läsa alla man skulle vilja. Du har samma problem som jag i min hall ser jag. En stor, hög kal vägg. Vad gör man med det?
Jag har fått tips om väggord, svarta ramar med foton i tror jag blir jättefint också.
Ska bli skoj att se vad du hittar på!!!

Kram Anneli.

Vitt och Blått sa...

Jaa, har X antal inredningstidningar här hemma.. Jag gjorde en mapp innan vi flyttade hit till huset, många av sakerna tycker jag fortfarande om, men vissa har jag hittat nya favoriter. Klipp ut och byt ut. :) Smart, men ibland kan det vara kul att titta i heeela tidningen. Usch jag måste också rensa mer! Kram Ewa

Vitt och Blått sa...

Jaa, har X antal inredningstidningar här hemma.. Jag gjorde en mapp innan vi flyttade hit till huset, många av sakerna tycker jag fortfarande om, men vissa har jag hittat nya favoriter. Klipp ut och byt ut. :) Smart, men ibland kan det vara kul att titta i heeela tidningen. Usch jag måste också rensa mer! Kram Ewa

Jenny sa...

Känner igen problemet! Till slut drunknar man i tidningshögar! Har så svårt att göra mig av med dem, men man måste ju till slut. Det var ju en kul ide att göra en scrapbook!
/ Jenny

Hemmalycka sa...

Mycket inredningstidningar blir det.
Kram Åsa

Anonym sa...

Jag är lik dig köper alla inredningstidningar. Sen är det så mycket så jag vet inte vad jag ska göra av dem. Men jag älskar att sitta och blädra i dom.
Kram annica

Nettan sa...

Hejsan!! Här har du en tidningsberoende till..köper ALLT!! Å högarna bara växer å växer! Brukar oxå klippa ur å spara ibland..i mina duktiga perioder!;-)
Kram Nettan

Mitt og Mine sa...

Ja det blir en del interiørblader, og nå har jeg jo oppdaget de svenske bladene..and I love them! Kommer garantert til å fortsette å kjøpe flere av dem! :) PS: Har til tider plan om å klippe ut og samle - men har alltid blitt med tanken. :)

jagochmitthem sa...

Jag köper också många inredningstidningar. Efter ett år får de flytta till en hög i gästrummet. Efter två slänger jag dem. Det känns lite hårt, men man kan inte spara på allt :-)

Kram Annette

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Här blir det ca 2 tidningar i månaden..annars blir kära mannen galen.
Kram Lotta