fredag, mars 30

Happy friday:)
Hello!! Men oj vilket lustigt väder vi har haft i Östergötland idag. Sol, regn, blåst, snö....Ja inte så lustigt vi är ju på väg i in i "april april jag kan lura dig vart jag vill"....

Ica väntar, urrkk varför lär jag mig ALDRIG...Men jag är ju en sådan person som vill ha kylskåpet fyllt på fredagen.

Har varit runt och gjort lite ärenden på sen eftermiddag, lite presenter, lite fynd och passade på att svänga in till Kvänum.

Har tänkt länge att jag måste få lite ordning i lådorna, så fint som min rara C har:)). Med filt och allt. Men mitt Kvänum kök är ju typ 7 år så då har ju björk hunnit att försvinna och blivit ersatt av ek i lådorna, suck. Hm undrar om det blir lite lustigt att blanda???  Det är ju en fin knivhållare jag är ute efter, filt, och avgränsningar för dom lite finare besticken. Så att inte allt bara blandas hejvilt!!!
Nu har jag ju investerat i nya fina bestick till " Halv åtta hos oss". Klart gänget ska äta fint, hihi. Näevars men det saknades lite i vårat andra bestickset och jag är rädd för att dom har försvunnit i sopporna.  Jaja vi får se, fotade lådorna för fullt där inne.

Nähä det är bara att ta tag i kvällen, Ica, disco osv osv. Måste ju se Let´s Dance med Anders Timell ikväll:)). Ska försöka hinna in till er för imorgon åker maken och jag till Stockholm:)))


Kram Anne 

5 kommentarer:

Milla sa...

Ha så härligt i Sthlm! Vill du ha en sthlmsguide ska du gå in och kolla hos härliga Snor & Glamour här:
http://snorochglamour.blogspot.se/2012/03/snor-glamours-stockholmsguide-version-2.html
Massa bra ställen! kram Milla

MITT VITA HUS sa...

Ha en stålande helg, nu skiner solen här borta hos mig:)

KRAM

mitt liv som jag sa...

Happy friday till dig också och ha en bra helg! Kram Jennifer

Anonym sa...

Puss puss puss;) C

PERNILLA sa...

Stockholm ..nu blir jag avis..*ler. Hoppas att ni får en ljuvlig helg..och ska nog boka in en tripp framöver jag med ...

Kram Pernilla på Piazzan