fredag, mars 2

Mumsfilibabba....


Happy friday på er alla!!!

Mums med smoothie:). Millie (vovve) och jag dricker smoothie varje dag som mellanmål när jag jobbar hemma. Hon dricker väl kanske inte, lapar i sig rättare sagt. Hon får slasken....

Nu har jag hittat en favvo med yoghurt, lite rinnande honung, banan och mango, ev lite ananas, mumsfilibabba säger jag bara....Och jag som inte gillar yoghurt eller fil!!!!
Nu går min OBH igen med en ny del, jag hade kört sönder den med lite frusna bär, ja så kan det gå...Man kan inte alltid göra rätt här i livet:)

Imorgon är det dags för "Halv åtta hos oss" igen, spännande spännande. Ja då kan man räkna ut att paret K är sist ut, HUH säger jag bara. Kommer vara halvdöd den dagen.


Som sagt HAPPY FRIDAY till er alla....


Kram Anne

7 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Mums med smoothie!
Önskar er också en härlig fredag!
Kram Jennifer

♥Linda♥ sa...

Det lät väldigt gott med smoothie med mango,måste prova! Kul idé med "halv åtta hos mig" Du måste berätta sedan vad du bjöd på.
Trevlig helg!
Kram

Hemma på Sjuan sa...

Den smoothien såg inte dum ut. Vovvarna brukar vara tacksamma för det som blir över :)
Ha en skön helg!
Kram Suss

PERNILLA sa...

önskar jag kunde få ett "flow" ;) i det där med att göra smoothie också ....händer alldeles för sällan här hemma....tar med mig de där orden med förresten ..."man kan inte alltid göra rätt " passar bra in på mig just nu ;) ...Kram Pernilla

Lilja sa...

Men åh så gott! Jag körde också sönder min OBH med frusen frukt, jordgubbar tror jag det var. Men nu blev jag sugen att fixa den och börja göra smoothies igen :)

Fru Sederblad sa...

Smoothie blir det här hemma också. Varje dag. Ibland har jag i frusen mango, men det var länge sedan sist, så tack för tipset. Banan, avocado och yoghurt med honung är standard, sen fyller jag på olika frukter.

Ha en skön lördag!

H`s enkla vardag sa...

Mums vad gott det ser ut! Köpte en mixer för ett tag sedan, passar bra att prova ditt recept!
Lycka till ikväll!
Kram Helena