fredag, mars 9

Sköööönt.....
Skönt med helg:) Värsta h-värken men mitt i allt så har vårat fina köksbord/matbord anlänt inburet av starka killar, Tack:)).

Precis så vitt som jag vill att det ska vara, åhh vilken tur. Trodde att det skulle vara mer åt det antikvita hållet men nope.....Är så nöjd, bild får det bli när det är ljusare och jag har något tjall med min kamera, jag har väl tryckt på knappar som jag inte ska trycka på. Snart dags för Ica som vanligt på fredagar, fylla upp kylskåpet lite. Har inte en aning om vad vi ska äta ikväll???


Ha en riktigt happy fredag....


Kram Anne

7 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Åh jag vill me ha det bordet, avundsjuk som tusan på dig är jag;) ha en härlig kväll, stor kram M

mitt liv som jag sa...

Åh så roligt, blir spännande att se bilder sedan. Ha en toppen fredag! Kram Jennifer

Lilla gårdshuset sa...

Väntar med spänning på bilder på bordet.

Ha en skön fredags kväll!

Kramis/Heléne

Jenny sa...

Å, så kul!!!
Så kul när man blir nöjd. Själv beställde jag en byrå till hallen utan att ha sett den i verkligheten. Det var med stor spänning jag och A släpade in och packade upp den. Blev nöjd!
Till och med H tyckte det blev bra ;)
Kramar
Jenny

Hemma på Sjuan sa...

Blir spännande att se bordet.
Ha en riktigt go helg! Kram Suss

Malin sa...

hoppas huvudvärken har släppt (kl är halv tolv) och att du sover gott som prinsessan Estelle och vaknar till en härlig lördag med vårkänslor i kroppen istället för ipren/alvedon.
Kram Malin i Jönnet

Lantliv på Holm sa...

Hej kära Anne, önskar även dej en skön helg och hoppas allt är bra? Jag har MASSOR att läsa i kapp här tror jag, har ingen aning om var ni är i ert vackra hus....Stora kramar Camilla