tisdag, mars 31

Hall del 4.....Med lite tålamod.


Målas eller icke målas?? Vi har trägolv i
hela huset utan badrum och källaren.
Golvet är lagt och snälla pappa har idag fogat halva golvet så att vi kommer in och ut i huset eftersom vi bara har en ingång. Han tyckte att vi inte har valt de mest praktiska plattorna eftersom dom inte är så släta. Men snygga är dom. Nu ser det inte så snyggt ut, men det kommer att bli.....Vi valde en mörkare grå fog eftersom vi har haft ljus innan i hallen och det blir smutsigt och svårt att få rent. Längtar tills det är dax att tapetsera. Ha en fortsatt bra kväll..../ Kram Anne

19 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Praktiskt, vad är det? Huvudsaken är ju att det är SNYGGT! Jättefint golv! Smart med fogarna.... man lär så länge man lever!
Ha det gott!
Kram
Helena

Aratorps Lena sa...

Oj vad snyggt det blir! Mysigt med en pappa som hjälper till och fixar. Ang. trägolvet tycker jag att det är vackert med träfärgen. Kanske kan man slipa och mattlacka? Ev. betsa? Kram

Jannicke sa...

Nydelig steingulv!!

Jeg tror ikke jeg ville malt tregulvet. Det er jo tilsynelatende lekkert, men fryktelig upraktisk og skittsomt...
Og tenk om du angrer.... DA har du LITT av en jobb!!!

Klem fra J.

Hemmalycka sa...

Jag tyckte ni valde rätt, JÄTTESNYGGA plattor.
Kram Kram

Mitt og Mine sa...

Å så flotte fliser - det blir kjempe fint!

Ang tregulvet, så har jeg hvitmalt gulv i omtrent hele huset. Det er veldig fint, men veeeeldig upraktisk. Man ser all skit og støv veldig fort. Hadde ikke malt om jeg hadde visst det på forhånd. Hva med å evt beise hvitt?

Nå er vi akkurat kommet hjem fra foreldremøte, og nå skal jeg skrive referat..sukk, er foreldrekontak i år ser du.

Ha en fin kveld videre!!

Interiør 63º N sa...

Hei igjen :O)
De tregulvene ser akkurat ut som våre gjør, blir spennende å se om dere maler eller hur. Har også lurt på å male være, men....

Kirsti

Två systrar sa...

Kommer bli jättesnyggt...tror nog att de är mer praktiska än du tror...Jag skulle nog ha målat vitt...där säger jag inget om det praktiska;-) men ack så snyggt!! Kul att du gillade våra axplock från butiken..snart kommer mer!
Kram kram C

Jenny sa...

Hej Lena! Åh vad fint det kommer bli i din hall (väntar spänt på att få se tapeterna du ska hänga upp;)). Trägolvet är jättefint som det är tycker jag..

Tack för din kommentar hos mig, ska nog försöka mig på några av Leilas recept, hihi:)

Kram Jenny

Vitt och Blått sa...

Jag blir nästan "sjuk" av alla fina saker! :) Ska bli så roligt - längtar ihjäl mig! Va fint det blir i er hall, jag vill också ha ett mörkt klinkergolv i den lilla utbyggnaden vi planerat att göra med den nya hallen i. Men det är långt dit.. Först hall och sedan badrum och efter det övervåningen och sedan källaren.. Puh vi har att göra - livsprojekt! Ha en fortsatt bra vecka! Kram E

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Det kommer bli kanoners..som de säger på ren östgötska.
Kram Lotta

Skatan sa...

Åh vilka angelägna bekymmer ;-) Ett vackert golv - oavsett hur du väljer att göra!! Snyggt med de gråsvarta plattorna också. Jag önskar ngåonting liknande hemma hos oss i vår källare när den åker på en omgång.

Nu skall jag krypa till kojs.

Sov gott,

Anna

Signe 1 sa...

Det är snyggt som det är golvet, men det blir fint oavsett vad du gör!:-) Sov gott! Kram Sofia

VITA NYANSER sa...

Jättefint...det kommer att bli BRA! Golvet är snyggt som det är, kan bli känsligt med vitt, kanske då någon vit ton på det, men som sagt snyggt med trägolv.

Kram L-L

anne sa...

Vadå praktiskt?
Snyggt är det enda som räknas, visst?
(ok lite praktiskt kan vara bra ibland, men iinte jämt)

Blir hur som helst jättefint det ni gör!!!
Så roligt att f¨å hänga med och kika.

Kram Anne

Jenny sa...

Hej ANNE!För det heter du ju, det vet ju jag*fniss* tror jag skrev en kommentar til Aratorps Lena innan och så fick du oxå heta det av bara farten, hihi!

Ha en bra dag Anne!!

Kramis Jenny

Anonym sa...

Kalas snyggt. Toppen med en pappa som kan hjälpa tillså att vardagen blir hanterbar.
Spännande att se hur det blir när det blir klart.
ha en fin fin dag.
Kram kram

alegni sa...

det finns inget som är så opraktiskt som ljusa fogar! efter 13,5 år är jag fortfarande sur på butiksbiträdet som sa att jag skulle välja ljusa fogar i stället för de mörkare som jag själv hade tänkt välja!
ert golv blir jättesnyggt!
kram
ingela

Livet i byn sa...

Vad fint det kommer att bli i er hall. Vi har också klinker fasti en brunbegie färg. Passar utmärkt eftersom våra hundar är den färgen ;0)

~Livet i byn

Fröken Fräken sa...

Det kommer säkert att bli jättesnyggt med det i hallen. Är plattorna för jämna och släta, så kan man ju lätt halka, och det är ju inte bra alls, så...