tisdag, mars 10

Ni glömmer väl inte......


Den 28 mars 2009 klockan 20.30-21.30 släcker miljontals människor ljuset i en manifestation för klimatet. Världen förenas i en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme. WWF uppmanar nu alla att delta, wwf.
Kram Anne

12 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Får komma ihåg det! Vilken bra grej! Kram L-L

Hemmalycka sa...

Nej, jag looovar!
Kram Åsa

Jenny sa...

Hej Anne!
Det får vi inte missa:)
kram Jenny

Signe 1 sa...

Hej! Kul att du kikade in hos mig!! Ja Lexington har bara sååå fina saker!! Me like! Kram Sofia

Livet i byn sa...

Klart man ska delta!

~Livet i byn

In my house sa...

Heeeeej.... Du behöver inte stressa med någon betalning!!!!

- Blev nyfiken på din mage,,, du vet att man letar efter tips och allt så fort de går!

Jag har svår IBS - irreterad tjocktarm,,, och är sjukskriven pga magen! ha vatt dålig i 9år,,, och i de tillkommer massa andra dryga saker, yrsel, kräkningar, magont japp allt!!!!!

Du behöver ju inte skriva dina problem här på bloggen om du inte vill,,, dmaila gärna då! tycker att de ä "skönt" att höra hur andra har de,,, man blir mindre ensam om just de då!!!!

Kram j

Helenas loggbok sa...

Hej Anne!
Ska komma ihåg detta. Farmor och farfar är här då och hälsar på. Får tända lite ljus och mysa med dem i mörkret! Åter till dina koftor.... Har inte sett Odd Mollys kläder här i Lux och koftorna finns väl inte i deras kollektion längre, eller vad tror du? Jag skulle så gärna vilja köpa en. Finns Odd Mollys kläder i Lkpg? Märket fanns ju inte när jag bodde där för 8 år sen!
Kram
Helena

Helenas loggbok sa...

Hej igen!
Vad gullig du är som kan försöka hjälpa mig. Tittade på deras hemsida och de har en agent i Luxemburg, fast hon finns i Amsterdam. Det blir för krångligt. Bättre att ta det via Sverige. Vet du var jag kan få reda på vilka återförsäljare de har? Då kan jag ju börja ringa runt. Sen får den skickas till mina föräldrar. Det är den rosa jag är ute efter. Den är bara SÅÅÅ söt! Som en karamell!
Kramisar
Helena

Helenas loggbok sa...

Oj, vad svårt med storlek. Har inget i Odd Molly tidigare. Är ibland 36 och ibland 38. Kanske 36 så den inte blir för stor. I mina favvomärken GANT och Boomerang har jag Small i tröjor. Tack snälla du för att du är så snäll och hjälper mig!
Tack, tack och kram, kram

Helenas loggbok sa...

Nu är det jag igen! Jättegulligt om du kan kolla åt mig! Håller tummarna!
Kramisar

En mammas drömmar sa...

detsamma till dig! Din blogg var ju helt fantastisk, kommer gärna tillbaka!

/Kia

Sabina sa...

Vad roligt att jag fick dig inspirerad av stämplarna. Det är så roligt att tillverka texter, lovar du kommer att gilla det!
Kram Sabina