tisdag, mars 3

Vägen till källaren

Trappan skall målas vit, har nog bara blivit solkig med årenDet ser mörkt och trist ut på vägen ner....Min man ville spika över väggarna med tunna gipsskivor över dessa orginalväggar. Har kommit på att han är väldigt mycket för gipsskivor, kan det vara att allt jobb som skall göras går fortare eller för att han tycker att det blir snyggare? Ja man kan undra. Nu fick jag honom iaf att måla och spara väggarna som dom är. Nu är saken den att jag dels behöver tips på lampor som man kan ha på vägen ner och någon typ av ledstång? Jag var inne på tamp men jag vet inte om jag vill ha det längre.....Det här är första gången jag visar källaren, kan bero på att vi aldrig får ordning därnere. Nästa projekt efter vår hall är tvättstugan och gästrummet. Vi gjorde ordning tvättstugan när vi flyttade in men nu har vi nya och framförallt bättre ideér.
Kram Anne

13 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Oj vad snyggt! Vad bra att ni bevarade de gamla väggarna. Jag tycker att det kan vara snyggt att bara sätta enkla spotlights på väggarna. De ger ett jättebra sken.
Jättefint! Det ska ni vara nöjda med.
Kram L-L

Vitt och Blått sa...

Det var mycket finare med målad panel än med skivor - jag kan bara hålla med! :) Hihi, tror att det är för att det går fortare med skivor. Vår källaren får vänta en si sådär tio år minst innan det blir dags att fixa där nere! Vi har en hel övervåning att ta tag i efter det att hallen, v-rummet och nya badrummet är klart. Ha en bra dag - kram Ewa

Hemmalycka sa...

Tur att du hann stoppa honom för det här var ju snyggt! Vet inte några bra lampor eller ledstångar men jag önskar er lycka till.
Kram Åsa

anne sa...

Hej!
Vilken tur att du fick honom att skippa masonitskivorna - så mycket bättre med vitmålade originalväggar!

I lampväg så har faktisk IKEA fått en ny vägglampa som jag köpt, hållaren är i borstat stål, och så en vit tygskärm - den är tydligen så ny att den inte finns med på internet än...äsch då.. jag återkommer om det :)

Bra med lite källartrapps inspiration - jag har också en sådan som måste hanteras i nya huset vad det lider :)

Kram Anne

Interiør 63º N sa...

Hei
Jeg synes det ser kjempestilig ut som det er i dag jeg :o) Må for all del ikke la mannen sette opp noe over de orginale veggene ;o)

Ha en fortsatt fin uke :o)
Kirsti

Anneli sa...

Hejsan.

Typiskt män att vilja ha skivor på väggarna. Tror nog att min "gubbe" hade föreslagit det samma.
Försök hitta några gamla väggkandelabrar, tror det skulle bli fint. Svarta eller vita kanske.
Lycka till.

Kram Anneli.

Hem och Lycka sa...

Å vad fint! Vilken tur att du hindrade din man.

Det är vansinnigt snyggt och praktiskt med spotlights som lyser upp vartannat trappsteg. Kanske vore nåt..

Jenny sa...

Ser ju jättefint ut! Hälsa T att det är mycket finare så här!! Förstår inte varför vi inte blivit nersläppta i källaren. :O)
Belysning är inte alltid så lätt. Ska ju helst var snyggt och praktiskt. Du skulle kunna sätta LED lampor bakom stjärnan och sätta ut den med lite distans från väggen. Det kanske inte är tillräckligt dock....
Kram
Jenny

Mitt og Mine sa...

Så fin vegg! Er veldig fan av slik panel! Så bra mannen ikke fikk det som han ville :). Har dessverre ingen gode tips ang lamper - synes det er vanskelig selv...

Sabina sa...

Jag kan bara instämma med dom andra... tur att du hindrade din man innan han hann slå upp skivor på väggarna. Alla den gamla härliga charmen hade försvunnit!
Små enkla spottar föreslår jag.
Kram S.

PS. Känner du dig utmanad?

Jenny sa...

Hej Anne!
Vilken tur att han inte fick spika upp masonitskivor över den vackra panelen!

Tycker det ser jättemysigt ut som det är, passar bra med den vita stjärnan på väggen:)

Kram Jenny

mitt skärgårdsliv sa...

Måst säga som alla andra, vilken tur att ni måla väggarna!! Så snyggt tycker jag!

Fröken Fräken sa...

Vilken mysig trapp! Sätt absolut INTE upp någon masonit på dem!!! Kasnke man kan använda sig av vanlig kraftigare rundstav som ledstång? Blir ju enkelt och i stil med det övriga?