onsdag, maj 11

Dom har anlänt...Idag kom maken hem med en vit 4:a....Och den är fin:) Jag har 3:an och gillar den, formen är mera kvinnlig men nu ser den för taskig ut, väl använd om man säger så. Nu tar jag denna i väntan på 5:an hihi kanske som ev kommer i höst, ...Mmm ja jag är bortskämd när det gäller tekniska prylar, kan inte så mycket om dom med det kryllar av dom i hemmet. Har ni en härlig onsdagkväll? Fantastiskt väder men tyvärr skall det bli sämre igen, förhoppningsvis ingen snö iaf som förra veckan...

Kram Anne

8 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Häärligt:) Jag tror jag ska vänta på femman, mitt abonemang går nämligen ut i höst!

Hoppas du har haft en fin dag i solen, kraam

Mamma C sa...

Är inte ägare till en iphone ens än gång.
Kram Mamma C

signerat 71 sa...

Hej,
Jag är avis!!! Köpte en 4:a svart i höstas. Blev nästan ilsken när maken kom hem med en svart - jag skulle ju ha en vit - tog en stund innan jag insåg att det inte fanns en vit 4:a (just då). Helt otroligt att jag reagerade så - skäms när jag tänker på det.

Kram jenny
PS Missa inte min tävling på facebook!!!

H A J sa...

Grattis till nya fina telefonen!! Prylar är aldrig fel!! :))
Ligger i soffan med gott samvete, sprang 1 mil idag!! Är lite stolt över mig själv!
Kramar
Jenny

Helenas loggbok sa...

Wilma har en 4:a som hon är helnöjd med. Själv har jag en något begagnad "vanlig" mobil som hålls ihop med en gummisnodd efter Hjalle tappade den i stengolvet. Jag är inte direkt bortskämd på detta plan, men är ganska nöjd ändå. Ringer typ 1 samtal i månaden.....
Kram
Helena

Villa Carl Larsson sa...

Hehe själv köpte jag en billig variant av Ericsson igår då min gamla telefon bara la av. Jag behöver bara nåt att ringa och skicka sms med. Men visst är det annars roligt med tekniska prylar.

Vitt är fint :)

Kram Josefin

Hildas hem - Sofia sa...

Åh, det där är ögongodis. Så himla snygg. Tyvärr har jag ingen men kanske en dag ... :)

Jag önskar dig en fin kväll!
//Sofia

Grodmamman sa...

Jag äger ingen I-Phone och kommer säkert inte göra det heller inom en överskådlig framtid. Fast ett är säkert, jag lär köpa en innan maken!:)
Kram