lördag, maj 21

Målning & Tvätt


 Ser ut som en robot


Flagnad plåt men tvättade takpannor


Puss


Trött Millie


Hallå alla i solskenet men blåsigt och inte alls så varmt som dom hade lovat:(. Maken sliter med huset, kortsidan tvättad, takpannorna och plåten är nu målad= som ett nytt hus. Nu hör jag att han har gått på långsidan vid verandan. Herregud vad denna dag har gått snabbt. PW med Millie imorse, en sväng och tittade på hundutställning med fågelhundar och inte mycket mer än rengöring av ugn. Ska snart slänga mig i duschen för en date med bästa Lotta på stan som är hemma från London. Huh tvätta långa håret som är såååå trist med en utväxt som jag inte ens är van att se mig själv i:(, skall bli fin på tisdag kväll hos bästa frisören. Ha det bäst måste nog skynda på lite....

Kram Anne

10 kommentarer:

Anna sa...

Men gos.... Va fina sötisar du har!!

Kram

Grodmamman sa...

Ha en härlig kväll!:)
Här blir det snart grillning.
Kram

Villa Carl Larsson sa...

Vad skönt att få det gjort! Vårt målande och fixande väntar och jag kan tänka mig att när man väl sätter igång så går tiden som en elvisp. Hoppas man målar lika fort också hehe.

Kram Josefin

mammaxtre sa...

Pussbilden är bara så bra :-)

Ha det gott

Fröken Tindra sa...

Gillar pussbilden. Det är kärlek det!
Hoppas att du hade en trevlig kväll! Och ha en skön söndag.
Kram!

Lantliv på Holm sa...

Hej vännen!

Å va ni är duktiga - fint som det värsta blir det vackra röda huset. Vi målade vårt hus förra sommaren - många, många målarburkar blev det men visst blev det som nytt.

Hoppas allt är bra med dej - kram kram!!!

Mamma C sa...

Det är mycket slit, men det blir ju så himla fint när det blir klart. Här ska tvättas hår idag oxå. Har mängder av barr i skallen. Vi har tre stora granar på vår tomt, och det har blåst lite idag när man har varit ute.
Kram mamma C

Classic Style Blog sa...

gillar ditt bloggnamn..topp :)) första gången jag är här..det e så kul i bloggvärlden man hittar ny inspiration varje dag :))..
tjing tjing/Marie

Vardagslyx sa...

Hej Anne!

Det går dåligt med mitt bloggande, var lääängesen jag var här! Var ju bara tvungen att titta in för att se hur det går för er!

Och vad gott morotsbrödet såg ut - måste jag prova.-)

kram pernilla

Bella sa...

Så fint ni får det hemma, nymålat och snart pool :) Trivs ni bra i nya huset?

Hoppas du haft en bra helg och får en mysig söndagkväll

Kramar Bella