fredag, maj 13

Hello:)Är det någon mer som har haft problem med blogger? Poffpoff så är mitt senaste inlägg borta och jag har inte en aning???? Happy friday till er goa vill jag iaf önska er. Vi har problem med bredbandet, såååååå segt. Skall försöka blogga senare om det hoppar igång lite bättre. Ica avklarad, förstår inte på mig själv varför jag skall envisas på fredagar. Imorgon blir det Tony Hawk i Cloetta Center med grabbarna som dom fick i julklapp av oss. Problemet är bara att dom vill inte ha med mamma och pappa utan hellre gå med kompisar hihi. Jaja dom får dras med gamlingarna imorgon. Ha det bäst...
Puhh verkar vara nästan alla som har blivit av med inlägg och inte bara jag:(:( 

Kram Anne 

8 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Alla som har blogspot har drabbats.....spooky....fredag den 13 och allt......

Limetwig sa...

Ja så är det nog... att alla drabbats på ett eller annat vis :( trist men det är väl bara till att gilla läget och fira helg ändå :)
Trevlig helg till dig med! Åse

AnnaHelena sa...

Mitt förra inlägg är också borta, men jag såg ett meddelande från blogger att man tagit bort alla inlägg och kommentarer som gjorts under gårdagen TEMPORÄRT, för att kunna åtgärda problemet. Så förhoppningsvis kommer de tillbaka...

BLONDETTY sa...

Ja, har haft samma problem med blogger. Trist....på fredagen den 13:e och allt :)

Ha en FIN fredag!

Stor kram
BLONDETTY
♥♥♥

Vardagslyx sa...

Tittar in för att önska trevlig helg!

Kram Pernilla

Anneli sa...

Snacka om fredagen den 13:de! Det har varit riktigt spooky på blogger idag.
Trevlig helg på dig också!
Kram!

alegni sa...

jo, hela blogger har strulat. sånt trubbel önskar vi dit pepparn växer i framtiden. man höll ju liksom på att gå i bitar i väntan på att allt skulle ordna sig igen i går.
skön fortsättning på helgen!
kram
ingela

VITA NYANSER sa...

Så fin bild du visar idag! Ja, inte bara idag förstås = ). Hoppas allt är bra. Visst är det lite trist när man blir brädad av den yngre generationen, vi har inte riktigt kommit dit än, så jag får mysa och hänga med än så länge.

Ha det bra vännen!
Kram L-L