tisdag, maj 10

Tisdagkväll....


 Åhh vad jag gillar denna blomma, förgätmigej.
Är det ogräs eller inte någon som vet?


Begåvad son...

Ojojoj vilken trötthet det är i detta hus efter förkylning som infann sig i lördags. Näpp nu är det dags att ta tag i bloggandet, skriva en lista på allt som skall göras i huset och pricka av dag för dag. Har inte haft ork till något, tror varje morgon att detta och detta skall jag göra efter jobbet men det blir helt andra saker:(. C, jag har inte skrivit listan ännu!!!! Begåvad son ja, ända sedan Ludde var liten har han varit duktig på att rita. Detta gör han på fri hand, ja han har mammas gener han för inte är det från andra sidan:) Och ojojoj vilket misstag att gå miste om mina grabbar , om ni bara visste:):):). Ha en skön fortsatt kväll och blogglusten kommer, jag lovar.

Kram Anne

8 kommentarer:

Lotta sa...

Du har en talang på fota och din son på att rita. Kul med kreativa personer!! Tack för en mysig blogg!
Kram Lotta

Linruz sa...

Lika kreativ som mor sin :)
Blogglusten har infunnit sig en smula här men det är trögt .
Kram och ta hand om dig

alegni sa...

vilken talang han har! jag är avundsjuk på folk som kan rita, sjunga och spela olika instrument. det där är gåvor som jag inte begåvats med det minsta :/
ha det gott i solskenet!
kram
ingela

HEMLÄNGTAN sa...

Wow, vad duktig han är! Då har han gått om mig i ritning för länge länge sedan... jag skulle så gärna vilja rita fint men jag är så dålig på det.

Förkylningar brukar ju inte direkt ge mer energi. Men jag hoppas att ni blir friska snart och att blogglusten kommer åter.

Kram fina du!

signerat 71 sa...

Vilken härlig kreativitet i familjen!

Förgätmigej finns både växande vilt i naturen men oxå att köpa på plantskolan. Oftast köper man då kaukasisk förgätmigej som växer och blir lite bullig. Super fin.
kram Jenny

Milla sa...

Den blommon är så söt, hittade ett gäng på nytt ställe hemma på gräsmattan. Den frösår sig lätt, så man kan tro det är ett ogräs :=) men finns flera arter av den med har jag läst mig till!
Kram Milla

Grodmamman sa...

Duktig han är på att rita! Önskar att jag också kunde det emellanåt.
Listor skriver jag nästan varje dag nu för tiden. Inte alltid så långa, men det är ganska tillfredsställande att få stryka över de saker man gjort!:)
Kul att blogglusten börjar återvända, här är den fortsatt låg.
Kram

Viveca sa...

Inget som kan vara så vackert kan vara ogräs.. :)