onsdag, maj 25

Eller???
Vad tror ni om denna från Åhlens? Eller den andra från förra inlägget? Provsatt denna, skön men jag tror inte att vi kommer att sitta uppe i hallen hihi...Mmm familjen har varit på staden utan Wictor. Alla kom hem med bra saker utan frun i huset.

Natti natti Anne

6 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Pallen i förra inlägget, står ditt namn på tycker jag ;)

Villa Carl Larsson sa...

De är fina båda två. Visst är det jobbigt med alla dessa valmöjligheter?? hmm.. :) Man blir liksom tokig ibland. Är övertygad om att det du väljer kommer bli kanonbra i er hall!

Kram Josefin

kardemumma sa...

Jag litar fullständigt på din goda smak ;))
Åhh,ditt hus är fullkomligt perfekt!
Glasögon vill man ha!!! när man som jag inte behöver dom. Det finns ju hur mycket snygga bågar som helst!! Vi har en 10-årig Molly som tycker att hon är mkt. sötare utan. Vi övertalar henne varje dag att hon är söt med brillor och att hon måste ha dom på sig!
I know the feeling!
Kram C

mammaxtre sa...

Men vad Åhlens har mycket fint. Möbler kan jag inte minnas att jag sett tidigare i någon Åhlens butik. Frånsett några enklare utemöbler. Vad roligt.

Den i bild är jättetrevlig.

HEMLÄNGTAN sa...

Hallå vännen! Hm, tycker att pallen i förra inlägget var rackarns snygg. Har själv en hall som jag har lite problem med. Men jag skjuter upp det problemet lite till :)

Såg att du funderar på laseroperation. Min sambo gjorde det för ganska många år sedan nu och han är verkligen toppennöjd. Själv så växlar jag mellan glasögonen och linserna. Jag är alldeles för feg för att göra en laseroperation.
Antar att även mina barn kommer blir glasögonormar...

Kram, Jenny

Mamma C sa...

Pallen under är snygg tycker jag. Ser ut som samma pall som Åhlens hade med det där brokiga tyget. Varför kan inte du har solglasögon för. Jag har fixat ett par progresiva till mig. Funkar hur bra som helst. Tog dom över nätet oxå, så dom blev inte dyra heller.
Kram mamma C