tisdag, maj 24

Fin:)Skall snart till bästa frisören ever och bli fin igen, fylla i den där randen ni vet och att dom grå envisa som lever sitt eget liv liksom försvinner i det ljusa. Har gått hos min frisör Atti sedan 1994 och kan nog inte tänka mig att byta för hon vet precis hur jag vill ha det. Om jag någon gång skulle tvingas byta så skulle det självklara valet bli min vän H. Här kom det precis en rejäl regnskur och nu skiner solen igen, lustigt majväder vi har. Nu har maken kämpat i 3 dagar på skyliften och tvättat taket, skrapat plåten och målat igen. Herregud vårat hus är ju så högt så jag skulle inte vilja ha varit på den liften. Jag åkte med upp men han fick ta ner mig lika snabbt igen i lördags. Idag fyller min vän K 45 år, hipp hurra till henne.


Stor kram Anne

12 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Ja visst är det så.. man fäster sig vid frisören om de gör ett bra jobb. Då kan man liksom känna sig trygg. Annars vet man ju aldrig..

Kram Josefin

MITT VITA HUS sa...

Ja hu tänk att få byta frisör:/ Min svärmor går väl i pension snart men då har jag en bekant på span;)

Ja hon sa idag att hon va på väg hem till dig med, jag har skjutit på mitt nu i ett halvår, ville bli lite mer klar först! Men nu var det gjort iallafall!:) I sommar blir det dock ännu mer pirr då en lite större sak kommer hända:))

Kraam

Birgitta sa...

Här målas hus med Falu rödfärg och det blir så fint. Du kommer att bli så fin efter ditt frissabesök. Jag tar mitt på torsdag och så blir det lite nya slingor också (duvet de där grå).
Ha det gott.
Kram Birgitta

Milla sa...

Ja du de där grå... jag mörkade mitt hår rätt mycket i vintras men upptäckte att de grå syns BÄTTRE då när de dyker upp! Nu är jag tillbaka som mer guldblond igen... jag färgar mitt alltid själv, men frisören får klippa. Jag klipper mina två herrar hemma, sen får nån annan klippa mig :=) Härligt att bli ny-fin! Kram Milla

På vår gata sa...

Vilken härlig bild och vilken söt lykta!

Frisören är verkligen jätteviktig! Man vill inte överlämna håret till vem som helst.

Kram Daniela

HEMLÄNGTAN sa...

Skönt med ett besök hos frisören. Man blir ju som en helt ny person efter. Själv så måste jag ta i lite slingor i håret innan bröllopet. Färgen känns verkligen för trist just nu.

Ha de bra fina du!
Kram, Jenny

Helenas loggbok sa...

Vad mannen fixar och grejar och gör fint! Kul!
Ja här är vi inte så nogräknade med antalet frisörbesök per år. Du vet skomakarens barn har trasiga skor.... Skulle klippt och slingat mig när vi var i Sverige innan påsk men det fanns ingen tid hos min frissa. Pappa slingar inte. Tur att frissan är bra på att göra slingor där utväxten inte syns. Alla min vänner undrar hur hon gör. Tur att hon är så duktig eftersom jag inte vill att någon här ska gå loss på mitt skandinaviska hår..... Men till sommaren så....
Stor kram
Helena

Mamma C sa...

Skönt att fixa utväxten, för jag vet hur dom lyser de små grå. I allafall i ens egen spegel när man tittar.
Kram Mamma C

mammaxtre sa...

Ett besök hos frissan lät inte helt fel. Avkoppling på hög nivå
:-)

Vardagslyx sa...

Härligt att få gå till frisören - det är riktig vardagslyx!:-)

Ska dit i morgon, tyvärr är det inte jag som får njuta av behandlingen, utan det är Jonathans tur. Han vill bli av med sitt långa hår...

Kram Pernilla

heidi sa...

håret är kvinnans krona h.www.bimbofashionblogg.fi

HAGAB Hus och Hem sa...

Vi har den fina lyktan i vår webbshop, den är så snygg :-)
Hälsningar
Anna-Maria