tisdag, januari 3

Jag velar...


Fram och tillbaka, måla eller måla inte. Ja jag vet inga världsproblem direkt, det finns så mycket annat som är det just nu runt omkring oss. Måla eller måla inte, måla eller måla inte.......MÅLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eller INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ja jag vet jag är knäpp just nu.

Kram A

8 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Du är inte alls knäpp.

När min sambos farmor fortfarande levde, tillbringande vi en midsommar på landet i det stora huset där hon hade lagt ut trasmatta på trasmatta. Dem lappade varandra och täckte i princip hela golvet. Jag tyckte det var på tiden att vädra dem så jag tog ut alla 100 mattor kändes det som. Sedan tyckte jag det var så befriande att gå på furugolvet som jag dessutom hade städat inför midsommar. Till saken hör att vi la aldrig på mattorna utan de fick ligga ute och lufta sig ett tag till. Vi fick höra att farmodern hade blivit alldeles till sig när hon såg det nakna golvet med ÖGONEN som stirrade på henne. Det var det hon tyckte om furugolv. Så mattorna kom fort in igen. Jag kan tycka att det var att ta i det där med ögon. I och för sig så tänker jag alltid på det nu så fort jag ser ett furugolv ;-)

Jag tycker att du ska måla. Jag tror att du vill det innerst inne ;-)

STOR KRAM!!

MITT VITA HUS sa...

Måååla, kommer bli så snyggt så jag blir alldeles grön av avund;) sen tänk bara hur gul den fär gurun kommer bli;)

Kram

Hem och Lycka sa...

MÅLA! Sååå vackert med vita golv! kram Mia

HOUSE of ADELA sa...

Suuuperfint med vita trägolv, jag hade nog gjort det om jag hade haft några;) Målade mitt altangolv vitt i somras...fiiiint men svårt med 2 hundar ute...måååånga tassavtryck blir det;)

Kramar
Adela

Ewa`s Galleri sa...

Hade samma problem nu i höstas när vi la in ett nytt trägolv i köket
Men det blev målat ,men ljust grått istället för kritvitt,är väldigt nöjd
Ha en bra dag

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Du är inte knäpp alls, det är ju så otroligt populärt med vita golv. Men oftast brukar trender snabbt bli otrendiga. Så tänker jag ;)

Jag gillar ditt golv precis som det är, det är så vackert och livfullt.

Om jag var du skulle jag inte målat golven helvita, kanske vit lasyr isåfall så att golven lyser igenom.

Det blir kanonsnyggt oavsett vad du bestämmer dig för :)

Kramar Linda

Gabriella sa...

Måla! Det pågår sedan lääänge en övertalning här hemma men det verkar vara kört. Han gick med på att vitlasera dem, och det blev jättebra det med, men...de är ju inte målade ;) Måla, måla!

Kram

Maria Z sa...

Det är såååå vackert med målade golv! Jag har en liten bod på tomten som är min "lekstuga", fylld med loppisfynd och mysiga sittplatser. Här målade jag golvet ljusgrått och det blev jättefint! Skulle vilja ha det i hela huset nu. Önskar dig en skön trettonhelg. Kram Maria i Höllviken