lördag, maj 29

Lördagspresent.....


Topp från Tommy Hilfiger, love it...Precis min stil

Hallå alla raringar......Surt sa räven att inte Sverige är med i Eurovision. Det är sorligt att höra bidragen, eller har jag fel?? Det har blivit en tävling för Öststaterna, alla röstar på varandra. Urusel musik......Idag har jag varit på en liten marknad med min vän P, goa P så mysigt att träffa dig och vi gör det alldeles för sällan. Hamster eller inte hamster...Ja ni där ute undrar nog Hamster??? Ludde tjatar och tjatar om ett husdjur, suck vi har ju hund säger jag varje gång. Min vän P har en liten hamster vid namn Nemo som ingen bryr sig om och nu har Ludde fått upp ögon för denna Nemo. Det blev en tur på staden för att hitta avslutningskläder till barnen, tror att det blir bra!!!! Och Annesingen fick en lördagspresent bara så där av sin man!!!! En underbar turkos topp fråm Tommy Hilfiger, och 15 % rabatt hade dom på STIL.......Love it och kommer att använda den mycket i sommar. Maken fick med sig ett par shorts och en piké hem. 2 långisar med vovven idag, en i morse och en på senare eftermiddag med vännen A och Minuz. Min Millie hann som vanligt att äta hundbajs. Jag avskyr alla som inte kan ta ansvar för sin hund och plocka upp skiten, har jag fel??? Jag har tyvärr en hund som äter hundbajs, men inte sitt eget. Hon fick tag i en torkad svart groda som matte hann att skälla ut henne, så hon spottade ut den. Nu är jag trött. mätt efter en god middag med grillat kött, grillad sparris med parmesan och rostade pinjenötter. mozzarellasallad och potatisklyftor i ugnen, mums....Vad gör ni en kväll som denna?

Ha det gott och en stor kram från mig.....

Kram Anne

12 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Jag sitter med laptoppen i knäet och sneglar på melodifestivalen. Håller med dig, låtarna är ju förskräckliga.
Inget jag skulle ha på spotify direkt.
Öststtasmusik är det ju verkligen. och alla tjejer ser ut som fnask, sorry. Kan inte vi sluta vara med. Det räcker med den här hemma.

Här hemma tjatas det om hund...men vi har ju katt säger jag...men han är gammal och tråkig. Hamster kommer aldrig att komma in här, jag tycker det luktar illa.

Jobbade jag närmre hemmet skull jag nog köpa en hund. Men inte för tillfället.

HEMLÄNGTAN sa...

Låter som att du haft en härlig dag. Trevligt med lördagspresent bara så där.
Jobbigt med vovven som äter skit, låter ju inget vidare. Håller verkligen med dig om att hundägare ska bli duktigare på att plocka upp efter sina hundar. Har ingen hund själv men två småbarn som gärna går å plockar blommor och pinnar vid gångvägarna.

Kram, Jenny

Tigris Predikantan sa...

Tänk, sambon grillade och då var det bl.a baconinvirad sparris med ... dundergott!
:)

Sjöboden sa...

Härligt med en lördagspresent!
ja de var synd med Anna.. känns så konstigt att inte sverige är med!

kram Caroline

Carin sa...

Hallå vännen! Finalen lade jag ner för flera år sedan... Precis som du säger, bara östländer som röstar på varandra....
Hilfiger, me like!!! Hade brosan boendes i USA för några år sedan.... Då tokhandlades det alltid Hilfiger!!! :D

Kraaam Carin

Helenas loggbok sa...

Hej!
Någon hamster blir det nog inte här, vi provade ju med kanin och det gick ju inte så bra. Den var ju bara kul några dagar..... kan ni inte få låna Nemo lite?!

Tommy Hilfiger tycker vi om! Var nyss i Belgien och handlade lite fint.

Hoppas du får en fin Mors Dag!
Stor kram
Helena

Fånga dagen sa...

Godmorgon tjejen!
Du har helt rätt, melodifestival är bara så usel nuförtiden att man inte ens orkar kolla på den. Hundskit ska bort helt klart.
Vilken läcker topp du fått, verkligen snygg färg också, vilken gullig man du har.
Jag önskar dig en fin mors dag
Kram Lena

Huset vid ån sa...

Hallå vännen! Vilken härlig dag att vakna upp till solen skiner från en klarblå himmel, så sköönt! Hoppas allt är bra med dig, din lördag verkar ha varit kanonmysig, och trevligt med en sån fin favvopresent också....Hoppas att solen skiner i Linköping o att du får en mysig Morsdag! Kramis Therese

Gabriella sa...

Här hemma önskas det marsvin... Men jag vet inte jag?

Superfin topp du fick av mannen! Och vilken mumsig middag ni ätit, älskar grillad sparris.

Ha det gott! Bella

Anonym sa...

Vad du gnäller hela tiden. Mår du inte bra?

Therése sa...

Tråkigt att höra om Nemo som ingen bryr sig om! Förstår mig inte på människor som skaffar husdjur och sedan helt missar att det är en levande varelse med behov som måste tas hand om... varför då göra det alls kan man undra. Hoppas Nemo kommer till ett bättre hem snart!

Jättefina Adman-ljusstakar förresten, vill ha dem jag med! :-)

According to Nicky sa...

Vad gott det där såg ut!! Jag tro att vi ska ha sparris imorgon :) Ha det bra! Kramar/Nicky