tisdag, maj 26

Det bidde.....

Inget nytt hus för oss denna gång, snyft. Budgivningen började imorse och på ett nafs hade det höjts nästan 1 miljon. Vi gav oss in i leken 1 miljon till sen fick vi tacka för oss. Och jag kan säga att den som ligger på hösta budet nu får det inte billigt. Hm något att glädjas åt, usch nu var jag riktigt elak. Men vi sitter inte i sjön, hihi min kompis syser är mäklare och blir tokig när alla säger det........Måste iväg och köpa en present till imorgon för det är ingen vanlig dag, maken fyller host host var det 22????? Näpp 42....Kollar in hos er ikväll och glöm inte att tävla hos mig om en SONY ERICSSON T-280, sprillans ny sponsrad av DIALECT.
Kram Anne

24 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Oj, oj, oj vad priset drog iväg. Har bekanta härifrån Lux som ska flytta till din ort. De tyckte husen var billiga när de först började titta, men sen när de såg var priset slutade efter budgivning har de ändrat sin åsikt.
Det finns nog en mening med att ni inte skulle ha det där huset. Det kommer nog fler "tåg" som kanske är bättre! Jag tror på ödet!
Ha det bra!
Kram
Helena

Helenas loggbok sa...

Hej igen!
Tack för dina gulliga kommentarer. Klart du är en av dem som jag tar med mig in i nästa blogg! Jag skickar lösenord till dig när jag är på gång! Du är ju en av mina allra bästa bloggvänner....
Kramisar
Helena
PS! Hoppas du hittade något fint till 22-åringen. Något tips till min 20-åring? Du vet ju - det börjar närma sig nu.....

Signe 1 sa...

Attans oxå Anne! Men jag säger som Helena, det var nog destiny, det var inte meningen att ni slulle ha huset den här gångem o det var säkert massa fuktskador o bla bla bla...närå, men det kommer säkert fler chanser, mister ni ett så står det tusen åter *ler*. Må gott, Kramis Sofia

Anonym sa...

Usch vad tråkigt! Det så jobbigt med dess budgivningar. Vi har själva nyss varit med om en och man blir helt utpumpad. Och du visst är det rena rama Monopolpengarna!!!!!! :-( Nu får ni njuta och snart fira 22-åringen eller hur det nu var....;-) Kram S

Hem och Lycka sa...

Nää vad synd.. Förstår att det känns surt men det kommer nåt som lyser ERT om!

kram

Lauras gård sa...

Trist när budgivningen dra i väg! Jag vet hur det är. Jag har nog varit på 100 husvisningar (inte riktigt...) Snabbt ska det ju gå också... Det var nog inte meniningen att ni skulle ha det huset, det är ett annat som väntar på er... Att det är sådant drag efter hus, jag trode att det hade lugnat sig lite. Kram Stina

Helenas Hem -Livet på landet sa...

Uj vad det drog iväg. ROLIGT för familjen som säljer... :) Men kanske bra att ni hoppade av!
Jobbigt det där, oftast så hinner man "bo in sej" redan efter en visning.
Men ni hittar nog fler hus! :)

KRAM
/Helena

blogg.helenashem.se

VITA NYANSER sa...

Har tänkt på dig och vad ni bestämde er för... Oj vad priset gick iväg högt!!! Inte kul när man väl har bestämt sig, kan tro att det var mycket pirr i magen när ni väl bestämde er. Men som du säger, ni sitter inte i sjön, tur det. Då har de köpstarka fått sitt hus och då är de ur vägen till nästa hus = )!

Ha det bra!
Kram L-L

Jannicke sa...

Hmmm, så synd da!!! Bedre lykke neste gang, det dukker nok opp flere fine hus!
Håper du fant noe fint til din kjære mann ;o)
Klem J.

Ingrid sa...

Harkel och host, låter som om det blev dyrt. Huspriserna hos er är ju helt annorlunda än här uppe.

~Livet i byn

Hemmalycka sa...

Då fanns det säkert någon mening med att huset inte blev ert. Kommer säkert fler hus, mycket bättre.
42 är en bra ålder, jag tror jag stannar på den :-)
Kram Åsa

Huset vid ån sa...

Lungn det kommer mera hus...Jag vet att det är en klen tröst, men det är ju faktiskt så! Men det är ju inte klokt vilka huspriser det är...Alla kan ju inte vara högavlönade!! Lycka till med nästa hus!! Kram Therese

♥ Fyra årstider sa...

oj är det redan över..men vilka pengar det är..man blir nästan mållös. Det är bara att leta vidare..något hus väntar säkert på er...fast ert är ju så underbart snyggt.
Kram Lotta

Helenas loggbok sa...

Ett tag var det klocka som gällde för 20-åringen, sen var det en cab... Men vi behöver inte två bilar förrän vi flyttar till Sverige igen! Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på! Det kanske blir en bil innestående några år... tråkigt, men man kan ju inte köpa för köpandets skull.
Här slutar barnen skolan först den 26 juni. Samma dag eller dagen därpå åker vi bil till Sverige och är där till den 5/8 då vi åker till Rhodos 2 veckor. Sen åker vi tillbaka till Lux för att börja skolan igen. Har du lust för en fika, så säg till. Jag är rädd att jag kommer klättra på väggarna i 5,5 vecka i Sverige.
Kram
Helena

Jenny sa...

Hej Vännen!
Oj vad budgivningen steg!! Vad tråkigt..Jag håller med de tidigare kommentarerna, det var nog inte meningen att just det huset skulle bli erat..
Hoppas det går bättre nästa gång!

Grattis i förskott till din man, hoppas han får en jättebra födelsedag:)
Ha det bra,
Kram Jenny

Aratorps Lena sa...

Som sagt, det kommer fler. Men oj vilka pengar det blir... Man ska ju ha över till annat också.... Inte klokt egentligen, och nu när man trodde att det skulle vända!
Hoppas maken får en bra dag i morgon, han kanske önskar sig samma som min varje år... Och det är inte kaffe han vill ha på sängen... (önska kan man ju...hihi) Ser att du och Helena planerar träff. Välkomna ner till mig! Kram!

VITA NYANSER sa...

Oj, vilka priser! Du måste ju kika in Ulrika Messings hus, hon säljer sitt jättefina hus i Forsbacka. Kolla in Hemnet under Gävleborg sen Gävle och därefter senast inlagda där går du till det stora gula huset som ligger på Storgatan 8. Det är jättefint. Kul att kolla in. Ska nog lägga ett inlägg på bloggen om det, kul att kika in hos kändisarna = ).

Ha det bra och du kommer nog sova gott i natt!
Kram L-L

VITA NYANSER sa...

Måste förtydliga, det är Messings f.d hus. Jag skulle gärna flytta in där, kanske måla lite mer vitt, fixa lite, men annars så....Ja TACK = ).

Kram L-L

Huset vid ån sa...

Jag förstår vad du menar...Jag har själv varit eld o lågor för vissa hus, o sen blivit så besviken! Men just det där när man kanske börjar "möblera i huvudet" hur man ska ha det...då känns det ju extrajobbigt om det inte blir nåt! Det är väl nackdelen när man är inredningsintresserad...Kram Therese

Sommerlyst sa...

Så kjedelig da Anne, at det ikke ble det huset, men kanskje like greit når prisen steg så fort!!

Lykke til neste gang! Du får holde oss oppdatert! ;)

Klem M

alegni sa...

vilka sanslösa priser det är på hus i dagens läge!
det var nog inte meningen ni skulle ha det huset... ert hus dyker nog upp en vacker dag, ska du se!
ha en mysig onsdag!
kram
ingela

Anne sa...

Hej!
Vad synd med huset!
Men ni har ju ett fint hem ändå där ni kan vänta in det perfekta nya huset med det perfekta priset :)

Klart jag vill vara med och tävla, ska skriva ett inlägg där vid tävlingen sen så jag inte "kommer bort".

Mumsigt rabarberpaj recept du bjöd på, det måste jag prova! rabarberpaj är stående fika här just nu, har så otroligt mycket rabarber!

Usch vad längesedan jag hade tid att sitta ned och surfa runt hos mina bloggvänner - har snurrat på lite väl fort den senaste tiden...
Men snart är vardagsrummet klart (och då börjar vi med nästa projekt, hå, hå, ja, ja, fniss)!

Kram Anne

A home far away sa...

Alla foton jag har på min blogg är mina,,så även champagne foton, du får visst låna den av mig:)

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Zun sa...

VA?!!!! Höjs priset med MILJONER i budgivningen? Låter ju helt galet.... Hoppas att ni finner ert drömhus så småningom.

Ha det gott!
/Zun