onsdag, maj 6

Funderingar.........

Har många funderingar just nu....Och då undrar ni säkert om vad? Jag är väldigt lättpåverkad av alla era fina bloggar därute och era stilar. Jag är så glad att jag har hittat till er alla och fått er som bloggvänner ( hoppas jag).
Jag är så glad för alla som besöker mig varje dag och tacksam för er som lämnar en liten kommentar för då kan jag ju besöka er, annars har man ju inte en aning om vem som tittar in.

Det är lätt att vackla och tappa fotfästet lite när det gäller sin stil, har inte en en aning om vad jag har för stil egentligen. Och när jag ser alla möjliga stilar så ställer det till det ännu mera, hihi. Kan säga att mer och mer har blivit vitt i hemmet......

Har faktiskt haft en period när det mesta skulle vara gammalt. Det var sängen, skänkar, byråer och så vidare. Sen har jag bytt ut mer och mer och sålt av . Det som finns kvar idag är denna stol som behöver renoveras, har smetat den full av spackel för den såg för hemsk ut. Finns t om träplugg på den . Tanken är nog att den skall bli vit. Fönster hade jag pippi på ett tag, några finns kvar i garaget. Som jag känner nu så vet jag inte hur jag vill ha det hemma, huvudet spinner runt som vanligt när det gäller mig och inredning. Men vi får se vad det blir......Men just nu känns det som om lite är på väg ut......Kram på er alla/ Anne


26 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Ja det är inte lätt det där med stilar. Oj, vad jag känner igen mig. När vi flyttade från vårt hus ville jag inte ha det gamla så mycket. Jag ville försöka ha lite mer modernt och komplettera med lite modernare saker till ekstilen. Men oj vad jag tappade bort mig. Nu har jag plockat tillbaks mina vita gamla möbler, och jag är hemma igen = ).... Men man måste ju prova ibland.

Min mailadress är lise-lott.linderqvist@utb.sandviken.se

Kram L-L

Jenny sa...

Hej Anne!
Jag känner oxå igen mig i det du skriver, har haft flera olika stilar genom årens lopp..
Har en del grejer jag köpte för några år sedan som känns fel nu när jag går mot en mer vit/lantlig stil, tur att vi har Blocket:)

Ha en bra dag goa bloggvän,
Kramis Jenny

Anonym sa...

Visst är det så att man blir påverkad av allt fint man ser.
Kan få för mig attvilja ändra om och byta stil...men många gånger vet man ju innerst inne vad som passar en själv.
Man kan ju tycka mycket är snyggt men sen hör det inte hemma hos en själv liksom.
Har tex suktat mycket över Shabby grejjor men hur fint jag än tycker det är så är det inte jag!

Visst är det roligt med bloggandet och allt det ger tillbaka. Alla söta vänner man får och alla tips och ideer(maken är inte alltid lika lyrisk, han tycker jag får så mycket konstiga kostsamma ideer)

Kul att ha hittat till din blogg och få bli del av din värld.
ha en fin dag rots regnet.
kram kram

Interiør 63º N sa...

Ja, det er rart hvordan stilen forandres etter hvert, men det er nok bare motetrendene vi følger, vi som er litt mer opptatt av dette enn hva andre er :O)
Jeg har aldri vært innom stilen hvor alt skal være gammel, og jeg ser også det at jeg np prøver å velge en klassisk stil som ikke er så tidfestet.......men forandringer kommer jeg til å ville ha likevel, om ikke så drastiske som før :O)

Fikk Vakre hjem & interiør i dag, sent, men........

Ha en fortsatt herlig dag

Klem Kirsti

Signe 1 sa...

Jadu Anne! Jag förstår precis vad du menar och det är inte svårt att bli 'schitzofren' i denna underbara bloggvärld och alla stilar som finns. Men bara man trivs själv i sitt hem och känner att 'såhär vill jag ha det' så är det ju bara att köra på, *ler* Stor kram Sofia

In my house sa...

Hallo.... Japp duuu,,, visst är det så. Man får suga på olika inspirations bilder och göra om allt till sitt egna!!!!
- Här har du en Tossig en som gillar din stol precis som den är...

Jag tröttnar för lätt på saker och ting som jag kanske va skit nöjd å glad över för några veckor sen... Fast ofta räcker det med att byta lite plats,,, så blir saken som ny!!!

Jag har min smak och stil,,, men utvecklar den hela tiden,,, eller så tror jag iallfall.... Inte lätt,,, duuu!!!! men,,, det är ju detta som är SÅ SATANS KUL,,, jag brinner, älskar njuter!!!! av allt =) =)

Kram på dig j

Jannicke sa...

Ja, som du ser så er du ikke alene..
jeg tror det er naturlig å endre litt stil innimellom. Og så er det jo lov å ha litt ulike stiler i sitt hjem?? Alt behøver vel ikke følge i en retning??
Jeg synes du har det vakkert i ditt hjem ;o)
Klem J.

Anne sa...

Oj vad jag känner igen mig i det du skriver - har haft så olika hemma i olika lägenheter alla med olika stilar...

Nu vet jag inte ens vad jag har för stil - den jag tycker om helt enkelt och som passar med huset :)

Det är jätteroligt med bloggandet och alla vänner man hittar, jag hade aldrig kunnat föreställa mig det när jag började och blev glatt övverraskad av alla trevliga, goa, påhittiga och inredninskunniga/intresserade människor jag mött!

Kram Anne

Fröken Fräken sa...

Jag tycker ju att det är tur att man inte har precis samma smak och stil hela tiden! Jag gillar att man utvecklas, ser skönhet i nya saker och att man aldrig blir klar. Att bli klar hör till min stora skräck ;-)

Och stolen var fin som den är, särskilt om den är i original och enbart hopsatt med träplugg istllet för i efterhand spikad i...

alegni sa...

i know! jag gillar så många stilar o kan absolut inte bestämma mig för en enda, så jag blandar friskt. det går det också, förstår du ;)
jag är också glad över att ha hittat dig!
kram
ingela

mitt skärgårdsliv sa...

Känner så igen mig, det finns massa olika stilar så det är att pröva sig fram! Sen ser man så mycket fint på alla bloggar så man borde byta stil en gång i månaden minst *smile* fast just nu vet jag ganska bra hur jag vill förändra saker och ting hemma :) Ha det bra!

Bella sa...

Tack snälla du för dina omtänksamma ord, de värme...

Jag tror och hoppas att dina barn inte bara kommer komma ihåg en arg mamma, är övertygad om det :) men jag förstår att det måste känna så tufft när orken inte räcker till och man säger och gör saker man sedan ångrar, då mår man dåligt för det...

Det är ju så att har man sjukdomar, symptom som värk som man vet att man kommer få leva med så måste man ju hitta ett sätta att leva med det, göra det bästa av sitt liv med de förutsättningar man har, inte alltid lätt, men det är ju tyvärr ett måste...

Ta hand om dig!!

Kramar Bella

VITA NYANSER sa...

Provar igen = )
lise-lott.linderqvist@
utb.sandviken.se

Hoppas det går bra nu = ).
Kram l-l

sand mellan tårna sa...

Känner som dig.... och just nu är jag helt stilla... en del vill New England, en del vill nytt modernt, för mig är det enklare att säga vad jag inte vill.... konstigt! Det värsta jag vet är spetsar, madonnastatyer och gamla trådrullar, typiska hemska vintagesaker.... fas jag gillar gamla möbler.... hmmm... värst är att jag börjar vackla i klädstil nu också.... har alltid varit en tuff "surfartjej" jeans, top, tighta kläder, men nu börjar jag avguda tunikor med brodyr, lösa kläder, leggings, odd molly osv.... bloggen fel??? Japp!!!!

Kram Kram tokiga Linda som inget vet!

MITT VITA HUS sa...

Inne å gluttar en sväng=) Kram M

Lauras gård sa...

Stolen ser jätte fin ut, tur att den fick bli kvar... Jag har alltid gillat gamla saker. Morfar var antikhandlare så jag har det väl i blodet... Jag gillar dock att blanda det gamla med nytt. Det måste ju vara funktionellt... Kram Stina

Helenas loggbok sa...

Ja, det är inte lätt.... Visst har man hamnat fel många gånger, men det har vi fixat till med sprutlackering.... Det mest går att sprutlacka vitt! Det värsta blir om man tröttnar på det vita... lite svårt att få bort det sprutlackerade! Hi, hi, men då får man väl köpte lite nytt! Det jag vet är att jag inte gillar det modernt trendiga som bara är kul en stund.
KRam
Helena

Sommerlyst sa...

Stilforvirret - me too!!!!

Derfor blir det litt av hvert - men med en new england touch på det hele...

Og ja...du er absolutt min bloggvenn, en god en..!!

Klem M

Ett skönare liv sa...

känner vekligen igen mej, man önskar att man kunde ha de bästa av allt, å ändrar sig fram och tillbaka hela tiden..

du ska i alla fall veta att din blogg är väldigt inspirerande, å de är med nöje ja besöker den :)

stor kram nadja!!

Ett skönare liv sa...

Tack snälla :) vad glad ja blir!nedå, har varit så dålig på att uppdatera, men nu har ja precis gjort ett inlägg där jag har förklarat mig :P

de går fin fint i lägenheten, badrummet ska vara klart på onsda, så om en vecka precis :D å håller på för fullt me att sätta ihop möbler, men en så länge e de en enda röra :) hoppas kunna visa lite bilder snart :)

kramar nadja

Smultronlycka sa...

Jag är glad att jag hittat till dig ;)
Det är härligt att blanda olika stilar tycker jag.
I vardagsrummet har vi lite orientalisk stil och i matrummet mer lantlig stil!
Stolen är fin!Blir nog jättefin som vit :)
Sköt om dig!
Kram Anna

M sa...

Hei, kom forbi deg og ville legge igjen en hilsen.
Kjenner meg igjen i det du skriver...
klem fra meg

♥ Fyra årstider sa...

Én till som känner igen sig..jag blandar allt på en gång..men mer och mer blir vitt hos mig med.
Kram Lotta

Isn't she lovely sa...

Hej. Jag känner absolut igen mig i dina funderingar. Själv har jag blivit riktigt bra på att rensa och röja ut, då vårt hus inte begåvats med varken källare eller vind. Tyvärr ångrar man ju sig ibland...men det brukar inte dröja allt för länge förrän det har flyttat in en ny pryl:)
Kram!

homebylina sa...

Vilken fin gammal stol! Jag är oxå på jakt efter en stol till sovrummet att ställa brevid vår nyinhandlade hemnesbyrå. Det blir nog till att gå runt på lite loppisar och det har jag ju inget emot =)Ha det gott! Kram Lina
ps. finast blir ditt hem om du gör det personligt och gör det till en plats just du trivs oavsett stil....

Flaggduken 2 sa...

Jag är lite likadan. Började mitt inredningsintresse redan som barn & har alltid vetat hur jag vill ha saker å ting i mitt rum osv. I mitt första hem som jag flyttade till för snart 20 år sedan var det lantligt med tapeter som skulle delas av på mitten med bårder, samt gamla möbler, torkade rosor & symaskin osv. Sen blev det änglar för hela slanten & alla starka färger på tapeter mörkblå & gula, stjärnor & månar & tegelpannor, sen vitt & maritimt, har också försökt mig på lite modernare stuk men faller tillbaka till det vita & lantliga gång på gång men med lite variation. Så det är nog jag det, lite lagom töntig & en smula omordern*fniss*. Stolen är ju jättevacker som den är med spackel & allt.
Må så gott!
Kram Petra