tisdag, oktober 13

Black & white


Har beställt 2 st Pappelina till köket.....Är lite sådär med Pappelina fast jag har 5 st. Är inte så hållbara som man tror ( iallafall inte hos oss) och att man får inte centrifugera dom. Har letat efter vita och svarta ripsmattor men maken tyckte att vi skulle ha dessa så då får det bli så. Jag styr och ställer hemma, maken hinner inte in genom dörren innan jag tjatar om något.....Jag gillar många färger men nu håller mitt hem på att förvandlas. Det är ditt fel C att svart kommer in i mitt hem , hihi...Har ALDRIG haft svart förut. Jag gillar många färger och har bytt och bytt genom åren men nu tror jag att detta är jag, det vita och lite New England är kvar men med svarta inslag istället för blått och rött. Den stilen har jag kvar i sommarhuset.
Glöm inte att tävla hos mig
Kram Anne

21 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

De är i alla fall jättefina, men tråkigt att höra att de inte håller så bra. Jag menar, de är ju inte så billiga heller. Är också inne på matt temat idag :)

Kram Josefin

Signe 1 sa...

Ja C verkar ha bra smak, hihi. Speciellt om hon väljer samma tapet som vi har;-). Pappelina är såå fina, är faktiskt inne på att köpa en att ha under köksbordet:-)
Din smak är oxå lovely! KRAMEN på dig!

Jessica sa...

Jättesnygga!

Kram
Jessica

Siri sa...

Dom är verkligen fina! sSynd att dom inte går att tvätta bara...

Fröken L sa...

De är jätte fina. Jag är sugen på en med stjärnor på, antingen i vitt/marinblått eller vitt/svart. Kan inte bestämma mig bara. Hoppas du har en bra dag!

Kram Dila

VITA NYANSER sa...

Pappelina är superfina! En sån där svart och vit randig matta har jag. Jag har även en i ljusblå/turkos och vit, den är superfräch. Nu åker vi och kollar in söta bilen , inte en cooper....= ).

Kram L-L

Hem och Lycka sa...

Pappelina är jättefina, har inte en enda men den där var ju riktigt snygg!

kram

Helenas loggbok sa...

Hej!
Det blir jättefint med nya Pappelina hemma hos dig. Själv äger vi knappt några mattor, men i det här stora huset måste man nästan ha det för att det inte ska eka.
Jag är oxå inne på lite mer svart och vitt. Vår "ko-matta" som varit ratad i ett par år har nu kommit fram! Blir tokinspirerad av några urläckra bloggar jag läser.
Ha det gott!
KRamar
Helena

karola sa...

ja mattorna är ju fina!!
har du också bott i La? När och var? nu blev jag ju nyfiken....visst är det en stad som växer på en...jag gillar den jättemycket :)...

Jenny sa...

Hej Anne!
Jättesnygga Pappelinor i svart/vitt randigt! Har själv en med stjärnor och en med prickar. Funderar på en ny till Tindras rum, kanske i grönt o vitt..

Du har både stil o smak när det gäller inredning Vännen;)

Kram Jenny

Siri sa...

HEj Anne!
JApp det är WOODStapeten. KAn inte ha den hemma nå´nstans så det fick bli på bloggen istället :)
Kul att du tycker om min blogg!

H A J sa...

Jätte snygga mattor! Det blir säkert super fint. Det är jättefint som det är redan men ombyte förnöjer ju. Idag kom våra nya sängbord med posten. Kommer bilder när allt har kommit.
Vilka fina bilder på "dottern" din i tidigare inlägg. O nya fina kuddar i fåtöljerna. Har inte hunnit med och kommentera på ett tag märker jag.....dåligt med egna inlägg också....
Kramar Jenny

Bella sa...

Svart och vitt kan ju inte bli fel!!! Är verkligen inne i en svart och vit period, kommer bli jobbigt när jag tröttnar på det :)

Mattan är jättefin så jag hoppas du blir nöjd!

Ha det gott goa du

Kramar Bella

Bella sa...

Svart och vitt kan ju inte bli fel!!! Är verkligen inne i en svart och vit period, kommer bli jobbigt när jag tröttnar på det :)

Mattan är jättefin så jag hoppas du blir nöjd!

Ha det gott goa du

Kramar Bella

VITA NYANSER sa...

Bilen är hemma nu = )!!! Det är en Nissan Micra, en nyare modell, är supersöt och ser ut som en WW-bubbla = ). Jag ska fota den och visa på bloggen!

Kram L-L

Berthas Oldebarn sa...

Super fin blogg du har! Her titter jeg snart inn igjen...
Pappelina teppene er super flotte!
Klem H

Jannicke sa...

..pappeleina er populært, og jeg syntes de er flott ;o)
Har aldri prøvd å ha en slik her hjemme ennå... men kanskje det kommer ;o)
Svart og hvitt et tøfft!!!
Ha en deilig onsdag, kjære blogge-venn! Klem J.

alegni sa...

ursnygg matta! jag skulle gärna ha några pappelinor jag med, men kör med budgetvariant i stället ;)
kram
ingela

Caroline sa...

Raring - kraaammm på dig! Jag kommer direkt och kollar in dom där mattorna när dom är på plats!!!! Ha nu en jättebra dag - idag strålar ju solen!!!! C

Hemmalycka sa...

Du har väldigt god smak tycker jag.
Desperata Hemmafruar är ju veckans höjdpunkt.
Kram Åsa

cecce sa...

Har också beställt en Pappelina matta fast en grön med vita blommor som jag ska ha i köket.
Tyckte den vit och svartrandiga var snygg också:-)
Vilken fin sida du har!

Ha en fin dag/C